-->
Get the Flash Player to see this image.
10 Euro / luna
18 Euro / luna
34 Euro / luna

Telefonie Fixa

Serviciul de telefonie oferit poarta numele de itel si are la baza tehnologiile SIP si ENUM. Aceste tehnologii au fost alese drept standarde de functionare pentru serviciile UMTS (generatia a treia de telefonie mobila).

Avantajele serviciului itel

Abonatilor itel le este alocata o plaja de numerotatie publica de tip PSTN care permite apelarea directa a abonatului din orice sistem de telefonie existent (PSTN, Internet, satelit).

Cele mai importante avantaje se regasesc tocmai in tarifele practicate. De asemenea, fiecare client are posibilitatea sa urmareasca in timp real traficul de voce efectuat, astfel putand sa-si controleze cheltuielile prin intermediul platformei puse la dispozitie. Convorbirile realizate în reteaua iTelecom sunt gratuite indiferent de locatia geografica a celui apelat.

Un alt mare avantaj il constituie scalabilitatea unui astfel de serviciu. Uilizand acest sistem de telefonie, nu mai este nevoie de investitii masive in clasicele centrale telefonice. Se poate trece de la 1 utilizator la 100 de utilizatori foarte usor, fara investitii in echipamente. Folosirea protocolului SIP permite utilizarea serviciului itel prin intermediul unui telefon clasic, a unui telefon VOIP, direct de pe laptop, sau mai nou, chiar de pe unele telefoane mobile.

Portabilitate

Odata cu introducerea sistemului de portabilitate a numerelor, va puteti pastra numarul de telefon avand totusi posibilitatea de a schimba furnizorul. Pentru portarea unuia sau a mai multor numere, este suficient sa completati o cerere in format electronic, cerere ce o puteti descarca apasand aici. Pentru mai multe detalii cu privire la portabilitatea numerelor, puteti consulta pagina ANCOM, precum si portalul portabilitate.ro.

Servicii suplimentare