-->
Get the Flash Player to see this image.
89 Euro / luna
130 Euro / luna
200 Euro / luna

Internet prin Fibra Optica

Serviciul de internet oferit poarta numele de inet si va este prezentat in 3 variante gandite special pentru nevoile dumneavoastra.

Avantajele serviciului inet

Conectarea clientului se face exclusiv prin fibra optica, ceea ce ofera un grad ridicat de stabilitate pentru conexiune si o viteza de transfer marita. Tehnologiile folosite pentru conectare sunt FastEthernet sau GigabitEthernet.

Cei 3 parteneri pentru traficul international asigura o foarte buna optimizare a rutelor internationale cat si redundanta legaturii.

Pentru traficul metropolitan/national avem legaturi de mare capacitate cu toti marii operatori. Printre acestia se regasesc: RDS-RCS, UPC (Astral), Interlan, Romtelecom, GTS, Ines, Media Sat, iLink (Evolva Telecom), Newcom, Euroweb, Prime Telecom, Teletrans, Orange, Vodafone.

Clientul poate monitoriza viteza de transfer prin intermediul unei platforme web.

Fiecare dintre cele 3 variante de abonament pune la dispozitie un canal international minim garantat

Suport Tehnic 24/7

Servicii suplimentare

Alaturand un pachet inet unui pachet itel, puteti beneficia de o solutie completa de date si voce, la cele mai inalte standarde. Pentru alte configuratii de abonament sau pentru abonamente de tip wholesales, va rugam sa ne contactati.