-->
Get the Flash Player to see this image.

Profilul Companiei

Constientizand ca un client se atrage prin promisiuni, dar se pastreaza prin satisfacerea continua a exigentelor, iTelecom lucreaza permanent la imbunatarirea calitatii serviciilor oferite cat si a securitatii si stabilitatii relatiilor profesionale. In prezent, in calitate de partener al GTSCE, Level3 si NTT, iTelecom ofera servicii de acces internet de mare capacitate, pentru calitatea serviciilor garantand prestigiul partenerilor alesi, atat pentru serviciul de IP International, cat si pentru echipamentele folosite in scopul sustinerii mediului de comunicatie.

La nivel national, avem parteneriate puternice cu cei mai importanti provideri. Printre acestia se regasesc RDS-RCS, UPC (Astral), Interlan, Romtelecom, GTS, Ines, Media Sat, iLink (Evolva Telecom), Newcom, Euroweb, Prime Telecom, Teletrans, Orange, Vodafone.

Serviciul tehnic iTelecom

Punem la dispozitie pentru clientii nostri un suport tehnic la cele mai inalte standarde.
Platforme profesionale de monitorizare a traficului si a problemelor de conexiune ne ajuta sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri si sa remediem avariile in cel mai scurt timp posibil.

La numarul de telefon al serviciului tehnic va raspunde intotdeauna o persoana competenta si in masura sa ia toate deciziile necesare rezolvarii problemelor dumneavoastra.
Program de lucru: 24/24h, 365/365 zile.